Becali sare din nou în apărea lui Firea: Nu a minţit. Dacă eu văd oameni la biserică, înseamnă că-i cunosc pe toţi?

Gigi Becali
Gigi Becali (Epoch Times Romania)
Andrei Popescu
17.07.2023

Patronul FCSB Gigi Becali, naşul de cununie al cuplului Florentin Pandele – Gabriela Firea, a sărit în apărarea fostului ministru al Muncii, duminică, într-un interviu acordat România TV. Firea a demisionat vineri în urma presiunilor generate de scandalul “azilelor groazei”.

Totodată, Becali este de părere că nici Pandele nu ar trebui să demisioneze din funcţia de primar al oraşului Voluntari, unde funcţionau două dintre azilele care au ajuns în centrul atenţiei publice.

“Nu-l cunoştea pe Ştefan Godei. Nu a minţit cu nimic Gabriela Firea. Dacă eu văd, de exemplu, oameni la biserică, înseamnă că-i cunosc pe toţi? Dacă şoferul meu ar face o infracţiune, sunt eu vinovat? Gabriela Firea este vinovată pentru toţi şoferii? Şi pentru toţi angajaţii de la primărie? Ea trebuie să stea să păzească angajaţii? Gabriela Firea a zis că nu-l cunoaşte în sensul că nu avea prietenii cu el. Poate nici nu ştia cum îl cheamă.

Instituţiile statului să-şi facă datoria! De ce să facă Florentin Pandele un pas în spate?! Gabriela Firea să facă un pas în spate pentru că este din PSD şi nu mai are susţinere politică. Şi a făcut un pas în spate, adică a demisionat. Dar Florentin Pandele ce să facă? De ce? De ce să demisioneze? Florentin Pandele trebuie să candideze din nou!”, a susţinut Becali, citat de Ziare.com.

Reamintim că Firea, care a încercat din răsputeri să se îndepărteze cât mai mult de acest scandal, a demisionat vineri de la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse în urma unei întâlniri cu premierul Marcel Ciolacu la sediul Guvernului, la o zi după ce şi ministrul Muncii, Marius Budăi, a plecat la rândul său de la Palatul Victoria.

Cu o zi înaintea prezentării demisiei sale, Firea a susţinut că Ştefan Godei - patronul a două dintre “azilele groazei” din Voluntari - nu a fost vreodată şoferul ei.

Ea a admis, totuşi, că Godei a lucrat ca şofer la Primăria Capitalei, dar afirmă că “pentru alte persoane”, şi la Senat, unde “a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial, aşa cum a făcut-o în toate instituţiile unde a activat”.

La rândul său, Pandele a acuzat din nou, vineri, la scurt timp după ce Firea şi-a anunţat demisia de la conducerea Ministerului Familiei, că “totul este regizat” împotriva sa şi a soţiei sale.

“Bunul Dumnezeu ne este martor că totul este bine regizat, împotriva Gabrielei şi a mea! CEI VINOVATI SĂ PLĂTEASCĂ! Au reuşit să scape de ea!”, a scris Pandele pe contul său de Facebook.

De altfel, de la izbucnirea scandalului “azilelor groazei”, Pandele s-a victimizat în mai multe rânduri, susţinând că USR s-ar afla în spatele unei campanii prin care se încearcă împiedicarea soţiei sale să mai candideze pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor