Câte sute de mii de euro a adunat George Simion la nunta sa

George Simion
George Simion (Epoch Times Romania)
Andrei Popescu
16.06.2023

Liderul AUR George Simion a adunat 400.000 de euro în urma nunţii sale, organizată anul trecut în comuna vâlceană Măciuca, se arată în declaraţia de avere a acestuia pe anul precedent, relatează Ziare.com.

Potrivit sursei citate, nunta lui Simion a fost un subiect controversat încă de la bun început, de când a anunţat că invită toţi românii la eveniment. Doritorii s-au înscris pe liste, li s-a asigurat transport cu autocarul pe anumite rute şi au primit brăţări de acces la eveniment.

 (Ziare.com)
(Ziare.com)

La acea vreme, Simion a declarat că darul de nuntă ar fi opţional, iar apoi au apărut nişte cutii de donaţii amplasate la locaţie.

Ulterior, liderul AUR a spus că banii strânşi ar urma să fie donaţi.

“Am invitat toţi colegii parlamentari, aşa mi s-a părut normal. Din păcate, cred că au ordin, să nu participe. Nu am primit confirmarea de la niciunul dintre partidele din Parlament, dar nu este opţional”, a susţinut liderul AUR la acea vreme.

La eveniment au participat şi persoane controversate, continuă Ziare.com. Mai exact, Robert Turcescu a postat pe Facebook mai multe fotografii de la cununia lui George Simion, în care apărea alături de Mirel Palada, Victor Ciutacu şi Dan Diaconescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor