Claudiu Năsui: România este condusă de o gaşcă ce parazitează economia şi încearcă să scape de justiţie

Coaliţia PSD-ALDE nu conduce ţara în beneficiul cetăţenilor, ci se comportă ca o gaşcă care urmăreşte doar să paraziteze în continuare economia şi, mai ales, să scape de justiţie, şi-a exprimat indignarea deputatul Claudiu Năsui.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Din păcate, situaţia României nu este roz. Deşi avem o creştere economică mare, avem un stat care insistă să o facă praf, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de Facebook, deputatul Claudiu Năsui, de la USR.

"Guvernul a crescut iresponsabil pensiile şi salariile bugetarilor. Acum cheltuielile sunt total scăpate de sub control şi setea de bani este maximă. De unde va lua statul bani? Din acelaşi loc ca întotdeauna: de la dumneavoastră. Din economie, din mediul privat care munceşte şi plăteşte taxe şi impozite la tot pasul (70% din salariu net impozit pe muncă, 19% TVA, accize, etc). Guvernul creşte acum accizele cu 20%. Dacă în 2013 măcar mai încerca să ne vândă minciuna că vor face autostrăzi din banii pe supra-acciză, acum nici măcar nu-şi mai bat capul. Doar ne spun să plătim. Atât. Unde se duc banii? În buzunarele funcţionarilor cărora le-au crescut salariile", a declarat Claudiu Năsui.

Deputatul USR a atras atenţia că, în plus, şi mai grav, Guvernul Tudose a adoptat o măsură "criminală" pentru economia română, anume acel sistem unic în lume cu contul pentru TVA defalcat.

"Măsura va seca întreprinderile româneşti de bani, le va încărca cu o nouă birocraţie şi le va face pe cele mai mici să dispară. Şi toate acestea pentru ce? Ca să poată o gaşcă să continue să paraziteze economia şi, mai ales, să scape de justiţie. Nu acesta este România în care mi-ar fi plăcut să fiu. Dar, din păcate, aceasta este România pe care ne-o dă PSD. Rezistăm în continuare!", a mai precizat Claudiu Năsui.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne