Dan Diaconescu a pierdut procesul cu cele 29 de publicaţii şi televiziuni cărora le ceruse ştergerea stenogramelor din dosarul "Sex cu minore"

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu (YouTube Screenshot)
Ana Ion
31.05.2023

Judecătoria Sector 1 a suspendat marţi judecarea în procesul pe care Dan Diaconescu l-a intentat contra a 29 de publicaţii şi posturi TV care au publicat înregistrări din dosarul „Sex cu minore”, relatează Aktual24.ro.

Judecătorul a decis suspendarea cauzei pentru neîndeplinirea obligaţiilor.

„Soluţia pe scurt: În temeiul art. 242 C.pr.civ. suspendă judecarea cauzei, pentru neîndeplinirea obligaţiilor. Cu drept de recurs pe toată durata suspendării, cerere care se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, se precizează în minuta instanţei.

Dan Diaconescu trebuia să explice la fiecare articol indicat la ce mod i-a fost vătămată onoarea. Însă, el nu depus decât nişte capturi de ecran cu articole vizând cele întâmplate cu minorele.

Dan Diaconescu a dat în judecată, în aprilie, 29 de publicaţii şi posturi TV, el solicitând instanţei o ordonanţă preşedinţială prin care publicaţiile să fie obligate să şteargă stenogramele din dosarul „Sex cu minore”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor