Diaconescu s-a declarat o victimă în faţa judecătorilor. Ce a spus că a urmat dupa “selfie”-ul cu minorele

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu (YouTube Screenshot)
Andrei Popescu
13.04.2023

Fostul patron OTV Dan Diaconescu a declarat, în şedinţa în care a fost judecată propunerea de arestare preventivă pe numele său, că nu ar fi întreţinut relaţii sexuale cu cele două fete minore şi nici nu ştie numele acestora.

Totuşi, potrivit News.ro, Diaconescu a recunoscut că a făcut un selfie cu cele două fete, susţinând că aşa se comportă “cu toţi fanii”, adăugând că le-a trimis să se cazeze din partea lui la un hotel pentru că acestea i-au spus că nu au unde sta şi sunt din altă localitate.

“L-au rugat să facă o poză de tip selfie, iar acesta a acceptat, procedând în acest mod cu toţi fanii. Suspectul le-a facilitat această favoare, iar după ce persoanele respective, având în vedere ora târzie, au motivat că nu mai au posibilitatea să plece la domiciliul lor, situat în altă localitate şi că ar dori să fie ajutate cu o cazare. Suspectul a arătat că el beneficia de (...), motiv pentru care a trimis cele două persoane la (...) pentru a se caza din partea lui”, se arată în documentele instanţei.

În instanţă, Diaconescu a declarat că nu a săvârşit niciuna dintre infracţiunile reţinute în sarcina sa, nu a efectuat niciun fel de act sexual cu cele două fete, al căror nume susţine că nu l-a cunoscut niciodată.

De asemenea, continuă site-ul citat, fostul patron OTV a invocat înregistrări audio “trunchiate şi montate” şi a susţinut că a luat în calcul ideea de a face plângere, adăugând însă că apariţia în presă a unor pasaje din acestea ar fi fost “devastatoare” pentru familia sa.

Totodată, din aceleaşi documente reiese că Diaconescu a arătat că îşi aminteşte că cele două persoane au cerut să stea o singură noapte, însă au rămas mai multe nopţi, “iar în prima zi s-a creat un incident reclamat de către recepţie, în sensul că nu deschideau camera pe interior nimănui din personal, motiv pentru care i-au adus la cunoştinţă acestuia incidentul”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor