Dosarul Colectiv. Procurorii DNA ridică documente de la Primăria lui Piedone şi invită la audieri primii funcţionari

Procurorii DNA descind la Primăria lui Piedone în dosarul legat de emiterea autorizaţiei de funcţionare pentru clubul Colectiv.
Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

Procurorii DNA ridică vineri documente de la Primăria Sectorului 4 şi de la Administraţia financiară în dosarul de abuz în serviciu în care se investighează modalitatea de emitere a autorizaţiei de funcţionare pentru Clubul Colectiv, locul tragediei de vineri seară, au dezvăluit surse judiciare pentru Mediafax.

Potrivit surselor respective, au fost emise primele mandate de aducere în dosarul de la DNA în care sunt vizaţi funcţionari din Primăria Sectorului 4 care s-au ocupat de autorizarea clubului Colectiv, inclusiv fostul primar Cristian Popescu Piedone.

La DNA a fost adus în această dimineaţă, din arestul preventiv, şi Paul Gancea, unul dintre patronii clubului. El este cel care a depus cererea de obţinere a avizului de la autoritatea locală.

Dosarul a fost constituit la DNA în urma declinării de către procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a unei părţi din dosarul privind incendiul din Clubul Colectiv, referitoare la modul de emitere a autorizaţiei de funcţionare emise de Primăria Sectorului 4.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne