Două românce vor lupta pentru aur la Europenele de junioare şi tineret de la Assisi

(photos.com)
Epoch Times România
25.07.2014

Junioarele române Elena Florentina Timofte (cat. 48 kg) şi Ionela Denisa Ungureanu (63 kg) vor lupta pentru aur la Campionatele Europene de box pentru junioare şi tineret din oraşul italian Assisi, după ce au câştigat, joi, meciurile desfăşurate în semifinale.

Elena Florentina Timofte (câţ. 48 kg) a învins-o prin KO tehnic în repriza a treia pe englezoaica Melissa Hall şi va boxa în finală cu rusoaica Maria Huzahmetova, victorioasă la puncte (decizie split, 2-1) în faţa italiencei Giusy Gioia.

Ionela Denisa Ungureanu (63 kg) a dispus la puncte de germanca Mellisa Freitag (2-1, decizie split) şi se va bate pentru titlul continental cu poloneza Adranna Jadrzejzyk, care a trecut cu 3-0 de unguroaica Bernadett Gall.

Dana Georgiana Iorga (cat. 50 kg) a rămas cu medalia de bronz, după ce a fost învinsă în semifinale de poloneza Agata Kawecka, prin KO tehnic în repriza a treia.

Tot cu bronzul a rămas şi Patricia Gabriela Martinconi ( 80 kg), învinsă chiar la debut de turcoaica Melike Cakar, la puncte (decizie unanimă, 3-0)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor