Edi Iordănescu (Pandurii Tg.Jiu): Ne aşteaptă un joc foarte dificil cu CFR Cluj

(CHRISTOF STACHE / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
25.02.2015

Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu CFR Cluj va fi unul dificil, chiar dacă echipa clujeană nu trece printr-o perioadă bună, însă are jucători de calitate care fac diferenţa pe teren.

"Încercăm să ne adunăm, am început deja analiza, am făcut-o, am înţeles unde am greşit şi sunt sigur că băieţii conştientizează. Îmi propun să eliminăm greşelile individuale pentru că ocaziile adversarului, atât în meciul cu Dinamo, cât şi în meciul cu Craiova, la cele două goluri pe care le-am primit au avut la bază greşeli de interpretare, greşeli individuale. (...) Ne aşteaptă un joc foarte dificil, pentru că întâlnim o echipă care e adevărat că nu traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere al atmosferei, al lotului, al nucleului, dar este o echipă care a terminat turul pe locul 2, are în componenţă jucători care au evoluat în cupe europene şi care au participat la această bună performanţă din tur, locul 2. (...) Ei suferă din punct de vedere cantitativ, dar nu trebuie să ne hazardăm, să-i subestimăm, pentru că din punct de vedere calitativ au soluţii în continuare. Vom întâlni un adversar în criză de puncte, la fel ca şi noi, un adversar care are presiunea rezultatelor", a precizat tehnicianul.

La acest meci vor reveni şi jucătorii suspendaţi, fiind vorba de mijlocaşul Dan Nistor şi atacantul Deivydas Matulevicius. În ceea ce îl priveşte pe Mihai Răduţ, antrenorul nu ştie încă dacă se poate baza pe el.

"Încercăm să-l recâştigăm şi pe Mihai Răduţ pentru echipă, el este bine din punct de vedere fizic, se antrenează cu echipa, dar încă nu are ritm de joc. Nistor traversează un moment bun şi eu sper să-l ţină pe toată durata returului, este foarte bine din punct de vedere fizic, mental, s-a văzut agresivitatea pe care o are şi disponibilitatea la efort. Începem să recuperăm din ei şi asta este bine.

Elton încă nu a intrat în antrenament normal, are un tratament separat, este în perioada de recuperare, are nişte exerciţii specifice pentru această perioadă şi sper cât mai repede sa îl avem şi pe el înapoi, pentru că este un jucător important pentru grup, dar nu putem să punem presiune şi nu poate să sară etapele de recuperare", a mai spus Edi Iordănescu.

Partida CFR Cluj — Pandurii Târgu Jiu din etapa a 19 a Ligii I se va disputa duminică, 1 martie, începând cu ora 18,00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj Napoca.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor