Eurovision 2014: Paula Seling şi Ovi sunt preferaţi de publicul din străinătate

Eurovision 2012
Eurovision 2012 (.eurovision.tv)

România va fi reprezentată anul acesta la Eurovision de melodia "Miracle", interpretată de Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu - Ovi. În ciuda faptului că au fost discuţii şi controverse în ţară, se pare că amatorii de muzică din străinătate sunt impresionaţi de piesa "Miracle". Cei doi artişti sunt clasaţi în topul preferinţelor şi este posibil chiar să câştige concursul de la Copenhaga.

Unul dintre cele mai active site-uri care prezintă Eurovision 2014 afirmă că melodia României are mari şanse să ajungă pe podium. Wiwibloggs.com a organizat un sondaj în care îi întreabă pe cititori cine va câştiga semi-finalele de la Copenhaga.

Conform estimărilor, Paula şi Ovi vor fi câştigătorii celei de-a doua semi-finale Eurovision 2014 de pe 8 mai a.c. Melodia lor întruneşte un procent de 20% din voturile internauţilor, pe locul doi urmează Grecia cu 11%, iar Slovenia ocupă locul trei cu 9%.

Eurovision Song Contest 2014, site-ul esctoday.com a analizat rezultatele semifinalelor desfăşurate în ultimii şase ani şi a calculat notele pe care ţara noastră le-ar putea primi şi oferi. Rezultatele studiului conferă României locul secund în a doua semifinală a concursului Eurovision de la Copenhaga, cu 116 puncte, după Grecia care ar obţine 127 de puncte, astfel încât melodia "Miracle" ar ajunge fără probleme în finală.

Paula şi Ovi au fost aleşi să reprezinte ţara noastră în urma finalei naţionale care a avut loc la Braşov. Juriul de specialitate i-a preferat pe cei doi cântăreţi, în timp ce publicul a plasat-o pe locul întâi pe Mirela Boureanu-Vaida, fapt care a iscat discuţii aprinse în legătură cu reprezentantul României la competiţia din Danemarca.

Viziunea lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu, care a reprezentat acum câţiva ani foarte bine România la Eurovision, susţine că anul acesta competiţia care are loc în luna mai, în capitala Danemarcei, va fi câştigată de melodia "Undo", interpretată de suedeza Sanna Nielsen. "Iată cine câştigă Eurovisionul anul acesta! Părerea mea...", scrie el pe contul său de Facebook.

Referindu-se la reprezentanţii României, Trăistariu a afirmat că "Paula şi Ovi meritau categoric să reprezinte România... De aici încolo e munca lor şi... norocul lor! Le urez succes oricum! Am încredere în vocea Paulei, al cărei fan veşnic am fost şi sunt!!!".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură