Fotbal: FC Botoşani a transferat un jucător de la Ekranas

(FABRICE COFFRINI / AFP / GettyImages)
Epoch Times România
07.01.2014

Formaţia de Liga 1 FC Botoşani a transferat, marţi, un jucător lituanian, care a evoluat în Champions League. Mijlocaşul Aurimas Vertelis, în vârstă de 27 de ani, a evoluat pentru campioana Lituaniei, Ekranas.

"Nu ştiu nimic despre FC Botoşani. E prima mea zi aici. Acum vreau să-mi reintru în formă şi să fac tot ce este mai bun pentru echipă. Cunosc campionatul României. Sunt multe echipe bune în Liga I. Este un campionat bun", a declarat Aurimas Vertelis.

Conducerea tehnică a FC Botoşani îşi pune mari speranţe în mijlocaşul lituanian având în vedere experienţa pe care acesta o are.

"Ne punem speranţe mari în acest jucător. Este un jucător polivalent, poate juca atât în centrul liniei mediene, cât şi pe benzile terenului, îndeosebi. În continuare, suntem în căutare de atacanţi, însă sperăm ca până la urmă cei pe care îi dorim să ni se alăture", a afirmat Valeriu Bordeanu, antrenorul secund al FC Botoşani.

Lotul FC Botoşani, care s-a reunit luni, urmează să plece pe 13 ianuarie în cantonament la Băile Felix, unde va rămâne până pe 27 ianuarie. Ulterior, între 1 şi 15 februarie, echipa condusă de Leo Grozavu va pleca într-un stagiu de pregătire în Turcia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor