Gâdea şi Ciuvică datori la parapsihologul cu "flacăra violet"

Ţintă predilectă a ironiilor Antenei 3, Aliodor Manolea, parapsihologul acuzat de Mircea Geoană că l-a ajutat pe Traian Băsescu să câştige alegerile din 2009 cu ajutorul "flăcării violet", a câştigat, în primă instanţă, procesul intentat lui Mihai Gâdea şi lui Mugur Ciuvică, invitat permanent al postului.
Gadea
Gadea (youtube.com)

După ce în martie 2014 CNA-ul a decis că Antena 3 trebuie să-i acorde parapsihologului dreptul la replică pentru că acesta a fost catalogat drept "vrăjitor", zilele trecute şi Tribunalul Bucureşti (TB) a luat o primă decizie in procesul intentat de acesta lui Gâdea şi Ciuvică, relatează stiripesurse.ro.

În urma deciziei pronunţate de TB, cei doi sunt obligaţi să-i plătească lui Manolea suma de 10.000 Euro, echivalent în lei la cursul BNR din ziua plăţii, cu titlu de daune morale. De asemenea, Ciuvică şi Gâdea sunt obligaţi să publice hotărârea judecătorească, la momentul rămânerii definitive, în 3 ziare de circulaţie naţională.

Hotărârea nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Reamintim că Gâdea, Ciuvică şi în genere Antena 3 au fost vizaţi de mai multe procese intentate de personalităţi publice denigrate şi atacate în emisiunile difuzate de respectivul post. Unul dintre cele mai recente şi răsunătoare a fost cel intentat de Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA.

Referitor la Aliodor Manolea, devenit celebru după acuzaţiile lui Geoană, merită menţionat că parapshilogul i-a consiliat atât pe Băsescu cât şi pe Geoană. Potrivit unui articol publicat în 2010 de hotnews, Aliodor a lucrat in campanie şi la Primăria Capitalei fiind implicat în campanii electorale chiar în PDL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne