Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu părăsesc proba de dublu de la Australian Open

Perechea română s-a împiedicat în lupta pentru calificarea în runda a treia a circuitului de la Melbourne de sportivele Alize Cornet (Franţa)/Petra Martic (Croaţia), sâmbătă, scor final 2-6, 6-3, 6-1.
(Australian Open/facebook)

Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu şi-au încheiat activitatea la ediţia din acest an a turneului de la Melbourne - Australian Open, cele două fiind eliminate de pe tabloul de dublu feminin de cuplul Alize Cornet (Franţa)/Petra Martic (Croaţia), sâmbătă, în trei seturi, scor final 2-6, 6-3, 6-1. Partida a durat o oră şi 37 de minute.

Capii de serie numărul zece trecuseră în runda inaugurală de jucătoarele ţării gazdă, australiencele Lizette Cabrera/Jaimee Fourlis cu scorul de 7-5, 3-6, 6-4.

Begu şi Buzărnescu vor primi pentru participare un cec în valoare de 32.500 dolari australieni, respectiv 130 de puncte WTA la dublu.

România mai are două reprezentante la dublu, Monica Niculescu/Irina Bara urmând să aibă meci în şaisprezecimi cu perechea formată din tenismenele Raquel Atawo (Statele Unite) şi Katarina Srebotnik (Slovenia), favorite nouă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport