Jocurile Olimpice de la Londra, în direct la posturile TVR şi pe site-ul românesc dedicat competiţiei

(JOHANNES EISELE / AFP / GettyImages)
Epoch Times România
24.07.2012

Jocurile Olimpice de la Londra vor putea fi urmărite de joi în direct pe TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD, dar şi pe jo2012.tvr.ro, site-ul românesc oficial al acestei competiţii, informează Televiziunea Publică.

Primele competiţii, de joi, vor fi transmise în direct pe jo2012.tvr.ro şi pe TVR 2, urmând ca ceremonia oficială de deschidere, de vineri, de la ora 23,00, să fie transmisă simultan pe TVR 1, TVR HD şi jo2012.tvr.ro.

În mod tradiţional, Televiziunea Română oferă cele mai importante competiţii sportive pentru români. TVR a început difuzarea Jocurilor Olimpice în 1964, ediţie desfăşurată la Tokio.

Anul acesta, TVR transmite, pe posturile TVR 1, TVR 2 şi TVR 3, un număr record de ore - aproximativ 400, cărora le se vor adăuga cele aproape 300 de ore de Jocuri Olimpice difuzate la calitate high definition, pe TVR HD (transmisiuni live, simultan cu celelalte canale sau înregistrări), precum şi rezumate, studiouri şi Buletine Olimpice. Toate competiţiile din cadrul JO 2012 la care iau parte sportivi români se văd la TVR.

De asemenea, TVR a lansat site-ul românesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra, www.jo2012.tvr.ro, unde amatorii de sport pot urmări live competiţiile şi sunt conectaţi non-stop la atmosfera Olimpiadei. Imaginile de arhivă cu sportivii români participanţi la Jocurile Olimpice pot fi văzute online în exclusivitate pe platforma video a Televiziunii Române - www.tvrplus.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor