Liderul Clanului Sportivilor, reţinut de Poliţie după ce şi-a bătut socrul

Arestarea liderului Clanului Sportivilor, Robert Nica
Arestarea liderului Clanului Sportivilor, Robert Nica
Andrei Popescu
15.08.2023

Liderul Clanului Sportivilor, Robert Nica, a fost reţinut după ce şi-a bătut socrul, au anunţat, luni, surse judiciare, citate de Aktual24.ro.

Potrivit surselor, interlopul s-a dus acasă la socrul lui, unde l-a luat la bătaie. El ameninţat-o şi lovit-o şi pe concubina cumnatului său.

“În fapt, la data de 12 august 2023, în jurul orei 22:50, poliţişti din cadrul Secţiei 26 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi agresat fizic un alt bărbat şi o femeie, în timp ce se aflau la o adresă, din Sectorul 4. În urma verificărilor efectuate, de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit faptul că, un bărbat ar fi fost lovit de către ginerele său, în timp ce se aflau pe scara blocului, şi, ulterior, în parcare.

De asemenea, în timpul altercaţiei, o femeie ar fi încercat să-i oprească, moment în care şi aceasta ar fi fost agresată fizic de acelaşi bărbat, ulterior, persoana în cauză părăsind zona. Totodată, bărbatul în cauză a continuat să transmită, printr-o aplicaţie de chat, mesaje de ameninţare celor două persoane, precum şi mesaje prin intermediul cărora încerca să le influenţeze declaraţiile”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

În urma cercetărilor, oamenii legii l-au identificat pe “bănuitul”, aceştia transmiţând că, în urma punerii în aplicare a unui mandat de aducere, persoana în cauză a fost condusă la audieri.

“Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală”, se mai arată în comunicat.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi influenţarea declaraţiilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor