Linie aeriană fantomă a SUA efectuează zboruri către Area 51

Andrei Popescu
21.07.2015

alte articole

Linie aeriană fantomă a guvernului SUA (Captură Internet)
Andrei Popescu
21.07.2015

O anchetă efectuată de Business Insider a descoperit existenţa unei companii aeriene fantomă în SUA.

Numită JANET Airline de către documentele şi funcţionarii autorităţii aviatice americane, aeronavele sale nu au niciun logo de identificare şi nu sunt afiliate cu nici o linie aeriană comercială sau privată.

Piloţii săi folosesc indicativul JANET pentru a se identifica în convorbirile cu turnurile de control şi controlorii de trafic.

Aeronavele par să fie proprietatea US AIR FORCE şi sunt operate de o companie care contractează pentru Pentagon, numită AECOM.

Flota sa este compusă din şase Boeing 737 care au desenată o linie roşie pe fuselaj, în dreptul geamurilor (fără nici un alt marcaj), şi cinci aeronave Beechcraft, care pot fi remarcate uşor după coada vopsită în albastru.

Conform Business Insider, avioanele, care operează de la un terminal privat de pe aeroportul McCarran din Las Vegas, au un regim special - personalul navigant trebuie să aibă certificat de securitate de top.

Flota este folosită în principal pentru a efectua curse charter – până aici nimic senzaţional. Însă destinaţiile sunt dintre cele mai neobişnuite Area 51, Tonopah Test Range, Air Force Plant 42, Baza Aeriană Edwards – toate nume care ar face să sară în sus comunitatea ufologilor şi a conspiraţioniştilor.

De mai mulţi ani conspiraţioniştii sprijină halucinanta teorie conform căreia guvernele marilor puteri derulează programe în comun cu fiinţe de pe alte planete. În cazul SUA, conspiraţioniştii afirma că acestea - unul dintre ele având numele de cod Blue Book - sunt rezultatul unui tratat numit Grenada, încheiat între administraţia Eisenhower şi fiinţe de pe alte planete.

Deşi acuzaţiile par emanaţiile sălilor unui spital de nebuni, ancheta efectuată de Business Insider va stârni cu siguranţă noi discuţii.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor