Monica Macovei, inculpată în dosarul accidentării motociclistului. E acuzată de vătămare corporală din culpă

Fostul ministru al Justiţiei a fost chemată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa pentru a i se aduce la cunoştinţă faptul că procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale în dosarul accidentului în urma căruia un motociclist a ajuns în spital.
Monica Macovei
Monica Macovei (Epoch Times România)

Monica Macovei este oficial inculpată în dosarul accidentului în urma căruia un motociclist a ajuns în spital, relateaza Newsbv.ro.

Fostul ministru a ajuns, vineri dimineaţa, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, unde procurorii o vor pune oficial sub acuzare, act premergător trimiterii în judecată, şi îi vor aduce la cunoştinţă calitatea de inculpat. Măsura vine după aproape 10 luni de la accident.

Potrivit unor surse, Monica Macovei este acuzată de vătămare corporală din culpă, după accidentul rutier de anul trecut, când a lovit un motociclist.

Reamintim ca la începutul lunii octombrie 2022, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia şi localitatea 2 Mai.

Poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, şi o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. La volanul maşinii se afla fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei.

"Mulţumesc tuturor celor care v-aţi gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a maşinii, moment in care airbags s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul sa îşi revină, de câteva ore încerc sa obţin informaţii despre starea lui." scria după accident, pe Facebook, Monica Macovei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne