Nou caz şocant de viol la Vaslui. Fetiţă de 13 ani, abuzată în mod repetat de tatăl său vitreg

Cătuşe
Cătuşe (SERGEI SUPINSKY / AFP / Getty Images)

Răvăşit de scandalul violării unei eleve de liceu de către şapte tineri, Vasluiul revine în centrul atenţiei cu un nou caz şocant de viol. Un bărbat de 31 de ani dintr-un sat vasluian a fost arestat preventiv, sub acuzaţia că şi-a violat, în mod repetat, fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, uneori şi în prezenţa unei fetiţe de nouă ani, relatează Mediafax.

Violul a fost reclamat chiar de victimă, care a sunat la 112 şi a cerut ajutorul Poliţiei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, bărbatul, din localitatea Hălăreşti, ar fi constrâns-o pe fiica sa vitregă, în vârstă de 13 ani, să întreţină relaţii sexuale cu el, profitând de faptul că mama acesteia este plecată la muncă în străinătate. Conform sursei citate, în primăvara acestui an, fetiţa i-a povestit mamei sale ce se întâmplă, însă femeia a crezut că fiica sa inventează.

Anchetatorii au mai stabilit că bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fata şi în prezenţa unei surori a soţiei sale, o fetiţă în vârstă de nouă ani care dormea în aceeaşi cameră cu ei.

La sfârşitul săptămânii trecute, victima a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a denunţat abuzurile la care este supusă. Poliţiştii l-au ridicat pe bărbat, acesta fiind în prezent arestat preventiv, pentru 30 de zile, în baza unei hotărâri a Judecătoriei Bârlad.

”În urma cercetărilor, s-a stabilit că cele afirmate de minora de 13 ani se confirmă. Victima a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, unde s-a constatat că minora prezintă semnele specifice săvârşirii unei infracţiuni de viol”, a declarat, luni, corespondentului Mediafax responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Amintim în context că, potrivit unor statistici publicate de judecătorul CSM Cristi Danileţ, în România, numărul minorilor implicaţi în cazuri de viol atât ca victime, cât şi ca autori este în creştere.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne