Numire controversată în Guvernul Cioloş. Secretar de stat cu plângere penală

Siglă Guvernul României, Palatul Victoria
Siglă Guvernul României, Palatul Victoria (Epoch Times România)

Un nou scandal afectează Guvernul Cioloş. Pe numele noului secretar general al Ministerului Agriculturii, Rela Nicoleta Ştefănescu, există o plângere penală făcută de Daniel Constantin din 2012, relatează Adevărul.

Potrivit sursei citate, fostul ministru o acuză pe Rela Nicoleta Ştefănescu că ar fi intervenit în dosarul Voiculescu, actualmente închis pentru privatizarea frauduloasă ICA, cu scopul diminuării prejudiciului.

Rela Nicoleta Ştefănescu este temporar secretar general al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Propunerea pentru această funcţie aparţine ministrului Achim Irimescu şi a fost aprobată de premierul Dacian Cioloş.

Tot în Monitorul Oficial de vineri, 27 noiembrie, a fost publicată şi decizia privind mobilizarea lui Lucian Dumitru din funcţia de secretar general la Agricultură pentru a ocupa funcţia vacantă de secretar general adjunct în Minister. Practic, Lucian Dumitru a fost retrogradat pe un post de adjunct, funcţia ocupată de el rămânând vacantă pentru a fi, ulterior, ocupată de Rela Ştefănescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne