O pisică îi salvează viaţa unui copil de un an [video]

Camerele de supraveghere au înregistrat un moment incredibil: o pisică salvează viaţa unui bebeluş de un an care ar fi putut să cadă pe scări.
Pisică. Imagine ilustrativă
Pisică. Imagine ilustrativă (screenshot tramite foto amoreaquattrozampe.it)

Copilul a scăpat din pătuţ şi s-a târât de-a buşilea spre o scară periculoasă. Când era pe punctul să cadă, pisica s-a aruncat cu viteză mare spre el, împiedicându-l să avanseze şi prevenind astfel ceea ce ar fi putut deveni o adevărată tragedie.

Mama a descoperit faptele deoarece, văzând că băieţelul, Samuel Leon, a scăpat din pătuţ, a verificat imaginile înregistrate de camera de supraveghere pentru a vedea cum a reuşit.

Surpriza a fost imensă când a descoperit ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu ar fi avut loc reacţia neobişnuită a pisicii, numită Gatúbela, pe care o are acasă. Evenimentul s-a petrecut pe 31 octombrie la Bogotá (Columbia), iar mama a împărtăşit videoclipul pe pagina de Facebook a Fundaţiei pentru Adopţia Pisicilor Bogotá (GABA). Imaginile au devenit deja virale.

Mama copilaşului tocmai adoptase, de la această fundaţie, pisica siameză care a salvat acum viaţa fiului său.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură