"Pentru că Dragnea nu e poporul!" Ciorbea, "concediat" de peste 130.000 de cetăţeni

Peste 130 de mii de persoane i-au cerut demisia lui Ciorbea după ce acesta a atacat la CCR legea care l-a oprit pe Liviu Dragnea, condamnat la închisoare cu suspendare, să conducă ţara în calitate de premier.
Victor Ciorbea
Victor Ciorbea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Petiţia prin care lui Victor Ciorbea i se cere să-şi părăsească postul pentru a lăsa în loc pe cineva care pune pe primul loc interesul cetăţenilor a strâns peste o sută de mii de semnături în ultimele două zile, după ce Avocatul Poporului a anunţat că atacă la CCR legea care le interzice condamnaţilor penal să acceadă în Guvern.

Merită menţionat că în urmă cu 4 luni petiţia avea circa 500 de semnături, pentru ca de joi până astăzi, numărul semnăturilor să "explodeze", ajungând la peste 130.000.

"Domnule Ciorbea,

Suntem nemulţumiţi de felul în care vă derulaţi activitatea, acordând foarte puţină atenţie cetăţenilor şi deosebit de multă grijă politicienilor acuzaţi sau condamnaţi pentru diferite ilegalităţi. Vă cerem să eliberaţi postul pentru cineva care pune interesul cetăţeanului pe primul loc.
Domnule avocat,
sunteţi concediat!", se arată în texul petiţiei care poate fi accesată aici.

Redăm câteva dintre comentariile celor ce au semnat:

"Pentru că Dragnea nu e poporul"

"NU SE POATE CA AV.POP. SĂ MODIFICE O LEGE PENTRU UN CONDAMNAT PENTRU CORUPŢIE LA NIVEL ÎNALT!"

"Nu mă reprezintă acest om Victor Ciorbea. Este pus acolo de gaşcă politică penală şi rolul său este să-i apere pe cei care au probleme penale. Oamenii obişnuiţi din ţara asta nu sunt se simţ apăraţi de acest avocat al diavolului... Demisia Victor Ciorbea!"

"Acest individ este o ruşine pentru poporul nostru!..."

"Cuvintele politician şi penal nu au ce căuta în aceeaşi propoziţie decât pentru demitere. Restul sunt speculaţii cu intenţii imorale."