Piedone, întrebat despre nepoţii angajaţi la primăria pe care o conduce: „Nu e imoralitate. Cu cine aţi vrea să lucrez, cu toţi trădătorii?”

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone (Cristian Popescu Piedone / Facebook)

Cristian Popescu Piedone, primar al sectorului 5 şi candidat pentru Primăria Capitalei, a declarat că nu se află în nici o situaţie de incompatibilitate referitor la rudele sale angajate la primărie. Piedone a susţinut că pentru orice numire are acordul scris al Agenţiei Naţionale de Integritate şi că e firesc să aibă rude în primărie, că nu poate să lucreze cu "toţi trădătorii".

„Dacă este nepotul din a 17-a rudă, nu este nepotul de gradul 1. Rude înseamnă decât rude de gradul 1, asta înseamnă incompatibilitate”, a spus Cristian Popescu Piedone. Primarul sectorului 5 a susţinut că nu este nici imoral.

Nu este nici imoralitate, cu cine aţi vrea să lucrez, cu toţi trădătorii? Voi sta lângă mine cu cei în care am încredere. Sunt singurul? Ia daţi o tură în toată România asta. Eu am puterea să mi-o asum, nu există nicio latură a incompatibilităţii.", a declarat Piedone, potrivit Ziare.com

Piedone a mai susţinut că a promovat tot timpul capacitatea, iar în jurul lui să stea tinerii, să stea cei care vor prelua ştafeta.

„Pepinierele de partid din România, cu tot respectul, de mulţi ani au încetat să mai existe. Ei s-au crezut nemuritori, nu au pe cine şi cum să lase. Şi dacă vorbim de familii, să se uite la ei, în teritoriu, pentru că nu mai există pepinieră, cui să îi predai ştafeta”, a completat Piedone, arătând că el are numai tineret în jurul lui.

„Aşa voi face şi voi merge şi la Primăria Capitalei, terminăm cu dinozaurii. Eu sunt unul dintre ei, dar vreau să predau ştafeta. Cui? Tot la dinozauri? Nu se poate. Am predat şi la 4, şi la 5, voi preda şi la Capitală”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne