Planurile politice ale lui Paleologu după ce a fost "executat" de conducerea PNL

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu (Epoch Times România)

Dat pe uşă afară din PNL, la propunerea purtătorului de cuvânt al organizaţiei din Bucureşti, Cezar Preda, din cauză că şi-a manifestat public indignarea faţă de conducerea partidului, pe care o consideră responsabilă de faptul că pesedista Gabriela Firea a ajuns acum să domnească peste Capitală, deputatul Theodor Paleologu îşi anunţă viitoarele planuri politice.

"Cel mai probabil mă îndrept către o candidatură independentă, ca liberal disident, la alegerile parlamentare din toamnă. Este riscant, dar am sentimentul că nu prea am dreptul să mă derobez de la această încercare. Depinde, fireşte, şi de mesajele pe care le primesc de la alegători şi simpatizanţi", a anunţat joi, pe contul său de Facebook, Theodor Paleologu.

Întrebat dacă nu s-ar putea face şi "un partiduleţ liberal clasicist", Paleologu a replicat: "Da, un partid paleo-liberal."

Biroul Politic Naţional al PNL a decis, în cadrul şedinţei de miercuri, excluderea din partid a lui Theodor Paleologu şi Cristian Bodea, deveniţi extrem de vocali după dezastrul înregistrat în Capitală de liberali, a anunţat şefa liberalilor Alina Gorghiu.

"S-a discutat despre cele două excluderi, au fost supuse la vot. Cei doi colegi au fost excluşi prin votul colegilor noştri. Regret că s-a ajuns la aceste concluzii", a precizat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne