"Pur şi simplu m-a umplut de atâta bucurie. O poveste plină de speranţă" - Ministru canadian, despre spectacolul Shen Yun

Charmaine Williams (a doua la dreapta), Ministrul Asociat al Oportunităţilor Sociale şi Economice ale Femeilor din Ontario, oferă o scrisoare de recunoştinţă artiştilor Shen Yun în cadrul evenimentului Four Seasons Centre din Toronto, pe 31 martie 2023.
Charmaine Williams (a doua la dreapta), Ministrul Asociat al Oportunităţilor Sociale şi Economice ale Femeilor din Ontario, oferă o scrisoare de recunoştinţă artiştilor Shen Yun în cadrul evenimentului Four Seasons Centre din Toronto, pe 31 martie 2023. (Evan Ning/The Epoch Times)

Charmaine Williams, Ministrul Asociat al Oportunităţilor Sociale şi Economice ale Femeilor din Ontario, spune că Shen Yun Performing Arts susţine un spectacol care aduce bucurie şi speranţă.

"Pur şi simplu m-a umplut de atâta bucurie", a declarat doamna Williams după ce a văzut spectacolul de deschidere al Shen Yun în cadrul evenimentului Four Seasons Centre, pe 31 martie. "M-am simţit cu adevărat încrezătoare în viitor, datorită poveştilor pline de speranţă".

Cu sediul la New York, Shen Yun este cea mai importantă companie de dans clasic chinezesc din lume. Potrivit site-ului web al companiei, Shen Yun oferă "o renaştere a frumuseţii şi bunătăţii Chinei de dinainte de comunism".

"Cu poveşti şi legende, costume şi decoruri vibrante, muzică originală şi câteva surprize amuzante - este o experienţă care vă va încânta simţurile, vă va inspira inima şi vă va face să vă simţiţi minunat", susţine prezentarea de pe site-ul companiei.

Doamna Williams a remarcat că societatea noastră a trecut prin perioade turbulente, mai ales după ce a ieşit din pandemie, aşa că este crucial să ne amintim că există speranţă, aşa cum a văzut în cadrul spectacolului Shen Yun.

"Suntem pe punctul de a ieşi din valul de efecte post-pandemice pentru a ne construi economia, iar pentru a atinge acest ţel, trebuie să ne păstrăm speranţa. Acest lucru mi-a fost reamintit prin Shen Yun: să ne păstrăm speranţa", a spus ea.

"Atunci când lumea politică vrea să se implice, trebuie să ne amintim valorile noastre fundamentale şi dragostea şi pacea pentru care ne străduim cu toţii."

Înainte de a deveni deputat, doamna Williams a fost consilier municipal în Brampton, Ontario. Pe 31 martie, aceasta a prezentat artiştilor Shen Yun o scrisoare de recunoştinţă, pentru că au venit în provincia sa natală.

"Atât de multă strălucire"

Doamna Williams a menţionat că este de credinţă creştină şi a spus că Shen Yun a ajutat-o să se conecteze mai mult cu Sărbătorile Pascale care se apropie.

"Pe măsură ce ne apropiem de Săptămâna Sfântă, de Duminica Floriilor, avem ceva pozitiv de aşteptat cu nerăbdare. Aşa că sunt pur şi simplu foarte bucuroasă şi foarte recunoscătoare că spectacolul Shen Yun este în Toronto şi că este aici pentru ca toată lumea să se bucure de el."

Site-ul Shen Yun notează importanţa spiritualităţii în toate culturile şi modul în care aproape toate culturile "au privit spre divinitate în căutarea inspiraţiei".

"Arta era menită să înalţe, să aducă bucurie atât oamenilor care o creau, cât şi celor care o experimentau. Acest principiu este cel care îi conduce pe artiştii Shen Yun şi pe acest lucru se bazează arta lor", se arată pe site.

Doamna Williams a spus că a văzut o rază de lumină în Shen Yun.

"Am văzut atât de multă strălucire, atât de multă luminozitate", a spus ea. "Mi-a plăcut fiecare minut."

De asemenea, doamna Williams a apreciat că în cadrul spectacolului a existat multă frumuseţe. Ea a menţionat, de exemplu, actul intitulat "Mânecile de apă" ("Water Sleeves"), în care dansatoarele dansează cu mâneci lungi şi fluide, şi cât "este de frumos", precum şi orchestra live care a acompaniat dansurile.

"A fost minunat!"

Reportaj realizat de NTD.

The Epoch Times este un distins sponsor al companiei Shen Yun Performing Arts. Mediatizăm reacţiile publicului încă din anul 2006, de la înfiinţarea Shen Yun.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură