Remus Vulpescu, desemnat administrator special al Hidroelectrica

Epoch Times România
28.06.2012

Remus Vulpescu a fost desemnat administrator special al Hidroelectrica, potrivit unei hotărâri a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor (AGEA) din data de 26 iunie.

Vulpescu este cel care a semnat cererea de intrare în insolvenţă a Hidroelectrica în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Totodată, Remus Vulpescu este şi preşedintele Oficiului pentru Particitaţiile Statului şi Privatizare în Industrie (OPSPI).

În hotărîre se arată că administratorul special va prezenta acţionarilor proiectul de plan de reorganizarea până pe 31 august 2012, care va fi aprobat ulterior de acţionari.

"Administratorul special nu va propune vânzarea, transferarea, utilizarea ca şi garanţie a vreunui activ imobilizat al companiei fără a obţine aprobarea prealabilă a acţionarilor acesteia, dacă valoarea activului depăşeşte suma de 100.000 euro", se spune în hotărârea AGEA.

Tribunalul Bucureşti a admis pe 20 iunie cererea Hidroelectrica de intrare în insolvenţă, fiind numit ca administrator judiciar firma Euro Insol.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor