RISE Project. „Artificiul citării. Procesele cu două viteze ale lui Klaus Iohannis”

Avocaţii angajaţi de Klaus Iohannis pentru a-i recâştiga casa din Sibiu au folosit tertipul citării la adrese inaccesibile pentru a influenţa ordinea în care se judecă procesele desfăşurate în acelaşi timp.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (ROBERT GHEMENT/AFP/Getty Images)

Avocaţii de la Muşat şi Asociaţii, plătiţi de preşedintele Klaus Iohannis pentru a-l readuce în posesia casei din Sibiu, schimbă, după cum le convine, adresele la care sunt citate părţile, scriu jurnaliştii de la RISE Project.

Când au nevoie ca un proces să fie scurt, folosesc o adresă din România pentru citarea Rodicăi Baştea – cea alături de care, până în noiembrie 2015, preşedintele a deţinut imobilul din centrul Sibiului.

Când au nevoie ca un proces să se prelungească, folosesc adresa acesteia din SUA. La ultimul dosar al lui Iohannis, câştigat la Înalta Curte, tehnica folosirii simultane a doua adrese diferite şi-a arătat eficienţa.

Nici preşedintele, nici Rodica Baştea, nici juriştii de la Muşat şi Asociaţii nu au răspuns la întrebările legate de strategia pe care o utilizează.

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne