Romfilatelia introduce in circulatie o noua emisiune de marci postale intitulata Flori de piersic

Epoch Times România
29.06.2011
Pentru colectionarii pasionati de tematica Flora, Romfilatelia introduce in circulatie o noua emisiune de marci postale intitulata Flori de piersic. Aceasta emisiune va fi prezentata in cadrul celei de-a 27-a Editii Mondiale de Timbre din Asia (China), care promoveaza proiectul filatelic international dedicat tematicii amintite.

Piersicul (Prunus persica) este un pom fructifer, din familia Rosaceae, originar din China. Fructele sale au fost mentionate ca fiind unele dintre preferatele imparatilor chinezi, in unele manuscrise din secolul al X-lea i. Hr.

Florile de piersic, in stravechea stiinta chinezeasca Feng Shui, sunt privite ca un simbol traditional al longevitatii, sanatatii si nemuririi.

Emisiunea este alcatuita din doua timbre avand aceeasi valoare nominala si ilustratii diferite, infatisand splendide ramuri de piersic inflorite.

Incepand cu ziua de joi, 30 iunie 2011, emisiunea de marci postale Flori de piersic – Flora II va putea fi achizitionata de la toate magazinele Romfilatelia din Bucuresti si din tara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor