Sarah Jessica Parker lansează o colecţie de rochii negre

Actriţa americană Sarah Jessica Parker a anunţat că va lansa o linie de exclusivitate cu rochii negre, ce vor fi puse în vânzare în luna octombrie.
Colecţia de LBD (rochii mici negre) a actriţei Sarah Jessica Parker
Colecţia de LBD (rochii mici negre) a actriţei Sarah Jessica Parker (Instyl.com)

După lansarea unei colecţii de pantofi şi un parfum la care a lucrat în ultimii ani, Sarah Jessica Parker a anunţat că în luna octombrie va lansa prima sa linie de îmbrăcăminte.

"Ei bine, băieţi, v-am dat destule indicii. Eu prezint LBD de SJP. O nouă colecţie de rochii mici negre pentru mine, şi cu mândrie făcute în America", a anunţat Sarah Jessica pe profilul său Instagram, adăugând că rochiile pot fi achiziţionate începând cu luna octombrie în marele magazin din New York Bloomingdale.

"Prima noastră rochie (ce surpriză!) se va lansa alături de alte modele care vor urma săptămânile viitoare. Inclusiv aceasta (referindu-se la rochia pe care o purta), pe care o port", a explicat SJP.

Înainte de a anunţa această nouă colecţie, Parker s-a plimbat prin Londra cu o rochie neagră, care este vedeta colecţiei: un design peste genunchi, fusta cu un cloş imens, cu mâneci trei sferturi şi un frumos decolteu pe spate.

Cu toate acestea, chiar dacă preţurile LBD Sarah Jessica nu sunt mari, trebuie să ţinem cont că tot ce atinge această vedetă se transformă într-o nouă aventură ce poate fi un mare succes.

De-a lungul anilor, actriţa a purtat în mod constant LBD la evenimente, astfel încât incursiunea în colecţia de rochii negre imită stilul ei de designe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură