Şeful Poliţiei Locale Iaşi, adus la DNA în dosarul primarului Gheorghe Nichita

Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)
Loredana Diacu
30.04.2015

Şeful Poliţiei Locale din Iaşi a fost adus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiat în dosarul primarului din Iaşi, Gheorghe Nichita (PSD), relatează B1 TV.

Primarul Iaşului a fost ridicat joi după-amiază de procurorii DNA, în urma percheziţiilor făcute la locuinţa sa, la sediul primăriei şi la Poliţia Locală, într-un dosar privind fapte de corupţie care ar fi fost comise în acest an.

Dosarul vizează suspiciuni de corupţie în legătură cu afaceri ilegale pe care edilul din Iaşi le-ar fi desfăşurat în colaborare cu Poliţia din Iaşi. Faptele de corupţie şi cele asimilate celor de corupţie ar fi avut loc de la începutul acestui an până în prezent.

Gheorghe Nichita le cerea poliţiştilor să urmărească nişte persoane şi cerea informaţii pe care le folosea în interes personal. Controversatul primar al oraşului Iaşi ar fi făcut acte de spionaj pe banii statului, susţin anchetatorii. Prin baza poliţiei locale, erau verificate anumite date precum numărul de înmatriculare a unor maşini. Toată poliţia locală ar fi ajutat edilul, susţin surse judiciare citate de B1 TV.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au găsit mai multe ţigări care conţineau marijuana la domiciliul directorului general adjunct al Poliţiei Locale Iaşi, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor