Sibiu: Aproape 8.000 de persoane au petrecut Revelionul în Piaţa Mare

Jocuri de artificii în noaptea de Revelion
Jocuri de artificii în noaptea de Revelion (Epoch Times România)
Cristina Boiangiu
01.01.2013

Aproape 8.000 de persoane s-au strâns luni seară în Piaţa Mare din Sibiu, unde au sărbătorit Revelionul cu focuri de artificii, care au durat 20 de minute, la miezul nopţii.

În deschiderea spectacolului în aer liber a cântat formaţia Riff, urmată de Ricky şi Elvin Dandel, originari din Sibiu, Paula Seling şi Ovi. La miezul nopţii, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a numărat ultimele secunde ale anului 2012 şi a dat startul petrecerii din noul an.

"Mă bucur să vă revăd în număr mare aici. E un lucru bun pentru Sibiu. Vă mulţumesc că aţi venit. Vă mulţumesc pentru că am petrecut împreună un an care cred că a fost destul de bun şi sper ca peste câteva secunde să înceapă un an poate mai bun decât cel care a trecut", a declarat primarul Klaus Iohannis.

După focul de artificii, Paula Seling şi Ovi le-au cântat spectatorilor "Happy New Year". Spectacolul a continuat cu muzică populară.

În Catedrala Mitropolitană, 500 de oameni au fost prezenţi la slujba Te Deum oficiată de Mitropolitul Ardealului, IPS Laurenţiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor