Simbolic. Noul sediul al Alianţei PSD – PNL, în clădirea fostului USL condus de Ponta şi Crin Antonescu

Sigla USL
Sigla USL (Epoch Times România)
Loredana Diacu
05.04.2024

Noul sediu al Alianţei Electorale PSD – PNL este în centrul Bucureştiului, lângă Arcul de Triumf, pe Kiseleff 57, mai exact în aceeaşi clădire unde a funcţionat USL, uniunea condusă de Victor Ponta şi Crin Antonescu, scrie Hotnews.

PSD a plătit 10.000 de euro pe lună pentru sediu, conform surselor publicaţiei citate. Clădirea e închiriată până la finalul anului electoral.

Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Gabriela Firea, Mihai Tudose, Marian Neacşu, Nicolae Ciucă, Rareş Bogdan, Adina Vălean, Lucian Bode şi Dan Motreanu vor pleca, vineri, de la noul sediu al Alianţei PSD-PNL spre Biroul Electoral Central (BEC) pentru a depune listele pentru europarlamentare.

Anunţul a fost făcut de biroul de presă al PSD, fără a oferi alte informaţii suplimentare.

„PSD Bucureşti a închiriat sediul de la RA-APPS”, este informaţia obţinută de Hotnews.ro de la surse din Coaliţia de guvernare.

Sediul de la această adresă se afla până la începutul acestui an în proprietatea Regiei Autonome a Protocolului de Stat, nefiind închiriat de vreun partid politic.

PSD şi PNL au căutat o soluţie prin care să închirieze de la stat sediul USL pentru noua Alianţă electorală.

Cum cele două partide au sedii închiriate sau cumpărate de la RA-APPS singura soluţie viabilă a fost să fie închiriat de PSD Bucureşti, au precizat sursele citate.

„S-a dorit sediul din Kiseleff nr. 57. Este aproape de sediile PSD şi PNL, dar este şi o latură simbolică”, a precizat un membru al Coaliţiei.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor