Tenis. Ana Bogdan câştigă şi se califică pe tabloul principal la Roland Garros

Jucătoarea din Sinaia se califică pentru prima dată în carieră pe tabloul principal al turneului de Mare Şlam din Franţa, după ce trece de Virginie Razzano.
Tenismana română Ana Bogdan.
Tenismana română Ana Bogdan. (WTA Brasil Tennis Cup/facebook)

În ultima rundă a calificărilor pentru turneul de Mare Şlem, Roland Garros 2017, Ana Bogdan (locul 106 WTA), favorită 5, o învinge pe franţuzoaica Virginie Razzano (276), cu scorul de 6-4, 6-0. Partida a durat o oră şi 14 minute.

Partida a început cu o dominare din partea franţuzoaicei, dar Ana a revenit de la 0-2 la 2-2 şi apoi imediat a câştigat break-ul necesar să se departajeze cu 6-4. Setul al doilea, nu are istorie, toate ghemurile fiind câştigate de româncă.

Ana Bogdan obţine 40 de puncte WTA pentru calificarea pe tabloul principal al unui turneu de Mare Şlem. Ea a mai reuşit această performanţă la US Open 2016 şi Australian Open 2017 şi US Open 2016.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport