"Transformer" este noul proiect al lui Anthony Hopkins

Actorul britanic Anthony Hopkins
Actorul britanic Anthony Hopkins (Wikipedia.com)


Actorul britanic Anthony Hopkins se alătură distribuţei din filmul „Transformer 5”, ale cărui filmări au început deja în Cuba.

Cea de-a 5 serie din franciza Transformers, având titlul oficial The last knight, îl va include pe Sir Anthony Hopkins într-un rol al noului film al lui Michael Bay. Hopkins se alătură astfel listei de vedete care fac parte din producţie, printre care Mark Wahlberg şi Josh Duhanel, cât şi a celor nou - veniţi, Isabela Moner şi Jerrod Carmichael.

Fanii sunt încântaţi să aibă un actor laureat al Premiului Oscar în viitorul film. Rolul pe care îl va interpreta actorul, în vârstă de 78 de ani, nu a fost dezvăluit, dar Den de Geek a anunţat că "este cu siguranţă ceva ca o lovitură de stat". Este posibil ca Hopkins să joace în mai multe filme din franciza cinematografică Transformers.

Faimosul actor din filmele Omul Elefant (The Elephant Man/1980) sau Tăcerea mieilor (The Silence of the Lambs/1991) vine în această producţie după ce a luat un rol în Marvel Cinematografic Univers, unde îl interpretează pe puternicului Odin, tatăl lui Thor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură