Tudose, despre Ponta şi Tăriceanu: Când văd afişele cu ei doi, am impresia că este un omagiu lui Walt Disney

Mihai Tudose
Mihai Tudose (Epoch Times România)
D.B.
11.11.2020

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose este mai mult decât sigur că Pro România, partidul lui Ponta, nu va intra în Parlament. Într-un interviu acordat miercuri, publicaţiei Adevărul, fostul coleg de partid al lui Victor Ponta l-a ironizat pe şeful Pro România despre care afirma că nu îţi poţi face planuri pe termen lung cu el.

„Dacă fac 4% sunt şmecheri. Sunt optimist cu 4%. Dacă fac sub 3% vor pierde şi banii pentru campanie, ceea ce nu ar fi rău”, a declarat Tudose.

Întrebat cum crede că Pro România ar lua atât de puţin dat fiind faptul că are „două locomotive electorale, Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu”, Tudose a replicat: „lângă Gara de Nord este muzeul locomotivelor. Şi acolo sunt nişte locomotive care nu prea se mişcă”.

Tudose a adăugat că Ponta nu a fost capabil să ia mai mult de 5% la alegeri chiar în Gorj, unde este deputat.

„Când văd afişele cu ei doi tot am impresia că este un omagiu lui Walt Disney. Unul a luat 1% (Călin Popescu Tăriceanu) la prezidenţiale şi Ponta nu a candidat. Ponta e deputat de Gorj şi a luat 5% la Gorj”, a mai precizat social-democratul.

Europarlamentarul PSD şi-a continuat criticile la adresa liderului Por România, afirmând că „la cum îl cunoaşte toată lumea, e dificil să faci ceva cu Ponta”.

„Faci ceva cu Ponta azi, că dacă ai cumva o previziune pe termen mai lung, uit-o. Aduceţi-vă aminte de USL. El a nenorocit USL-ul. [...] El a ieşit, s-a jurat că el nu vrea la preşedinţie, că el va fi prim-ministru şi Antonescu preşedinte. Ghici ce? Vă aduceţi aminte cine a candidat la Preşedinţie? [...] E drept că nici Crin Antonescu nu s-a zbătut prea mult atunci când a fost împins pe scări, dar săracul Antonescu a fost împins. […] Ponta pe listele PSD însemna revoltă în PSD”, a declarat Mihai Tudose.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor