Un tânăr de 21 de ani s-a înecat în piscina actriţei Demi Moore

Demi Moore
Demi Moore (Jason Merritt/Getty Images for De Re Gallery)
Flori Mladin
20.07.2015
Un bărbat în vârstă de 21 de ani s-a înecat accidental în piscina de la reşedinţa actriţei Demi Moore în Los Angeles, potrivit The Telegraph.

Edenilson Steven Valle a fost descoperit duminică în piscina care aparţine celebrei actriţe. A fost chemat Serviciul de salvare de urgenţă la locul accidentului la ora 5:15, însă tânărul a fost declarat mort după 15 minute, au declarat autorităţile locale.

Asistentul actriţei se afla în reşedinţă cu cinci persoane, inclusiv cel care a murit. Însă în momentul când s-a înecat tânărul, nimeni nu era de faţă. Surse au declarat că acesta nu ştia să înoate, şi probabil a alunecat şi a căzut în apă.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Mike Lopez, a declarat că actriţa, în vârstă de 52 de ani, nu era acasă în momentul nefericitului accident.

După aflarea veştii, Demi Moore a declarat: "Sunt în stare de şoc. Am fost plecată din ţară pentru a mă întâlni cu fiicele mele în legătură cu sărbătorirea unei zile de naştere când am primit vestea devastatoare".

Actriţa a mai mărturisit că aceasta este o tragedie de neconceput şi a transmis condoleanţe familiei şi prietenilor tânărului.

Demi Moore a cumpărat acea vilă împreună cu fostul ei soţ Ashton Kutcher.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor