Zeci de vrăjitoare se adună în New York pentru a-l blestema pe Brett Kavanaugh

Judecătorul american Brett Kavanaugh
Judecătorul american Brett Kavanaugh (Getty Images)

Un grup mare de vrăjitoare se va întâlni în Brooklyn, New York City, pentru a plasa în public un blestem asupra judecătorului american Brett Kavanaugh “şi asupra tuturor violatorilor şi a patriarhatului care îi încurajează, recompensează şi protejează”.

“Vom folosi rădăcinile adevărate ale vrăjitoriei ca o magie a celor săraci, asupriţi şi privaţi de drepturi”, susţine un website care face reclamă evenimentului din 20 octombrie, “deseori fiind singura armă, singurul mijloc de obţinere a justiţiei aflat la dispoziţia acelora care au fost nedreptăţiţi de bărbaţi exact ca el”.

Aproximativ 1.000 de persoane au declarat că vor participa la eveniment - pentru care au fost vândute toate biletele - şi va fi transmis în direct pe reţelele de socializare. Un sfert din încasări vor fi donate gigantului american în avorturi Planned Parenthood, au afirmat organizatorii.

Planned Parenthood (PP) este principala organizaţie de promovare a avortului şi educaţiei sexuale în lume, sub acoperirea aşa-numitelor „drepturi sexuale şi reproductive”. O importantă preocupare a strategilor PP este lobby-ul politic pentru schimbarea legislaţiilor care apără valorile morale şi drepturile parentale, acestea fiind obstacolele principale din calea realizării obiectivelor organizaţiei, potrivit Pro Vita. ONG-ul Planned Parenthood, cu sediul în SUA, are caracteristicile unei adevărate industrii, cu o „cifră de afaceri” de circa 1 miliard de dolari anual şi subvenţii de la numeroase guverne şi de la instituţii internaţionale (UE, ONU).

În 2015, organizaţia Planned Parenthood a fost criticată după ce oficiali ai organizaţiei au fost înregistraţi cu camera ascunsă de un grup anti-avort în timp ce discutau despre modul în care se pot obţine ţesuturi umane de la fetuşii avortaţi.

Preşedintele american Donald Trump a declarat că unul dintre obiectivele sale este de a tăia toate fondurile pe care le primeşte Planned Parenthood, ceea ce va fi însă greu de pus în aplicare.

Brett Kavanaugh a fost confirmat ca judecător al Curţii Supreme săptămâna trecută, după ce a fost acuzat, fără dovezi incontestabile, că ar fi încercat să agreseze sexual o colegă de liceu în urmă cu 36 de ani. FBI a desfăşurat o investigaţie asupra acuzaţiilor, dar raportul a menţionat că nu există niciun indiciu de comitere a unei infracţiuni sexuale.

Dakota Bracciale, o “vrăjitoare lesbiană şi non-binară” ce locuieşte în Brooklyn şi care conduce evenimentul, a declarat pentru Huffington Post că vrăjitoarele folosesc blesteme ca un act radical de rezistenţă împotriva opresorilor.

Bracciale a făcut distincţie între un blestem şi o vrajă de legare, care împiedică o persoană să facă anumite lucruri şi care îi limitează abilitatea de a acţiona. Un blestem, a afirmat ea, este un atac mai direct care implică ţinta sa într-un conflict supranatural.

În februarie 2017, un grup de vrăjitoare a încercat să folosească magia neagră cu scopul de a-l subjuga pe preşedintele american Donald Trump, aruncând asupra lui o “vrajă de legare” pentru a-l împiedica să îşi pună în aplicare promisiunile de campanie.

“Vrăjitoria în masă de legare a lui Donald Trump” a fost efectuată în noaptea de 24 februarie, grupul de vrăjitoare afirmând că va repeta procesul până când preşedintele este înlăturat din funcţie.

Vrăjitoarele care se adună în Brooklyn în această lună vor folosi fotografii şi figurine cu judecătorul Kavanaugh, pământ din cimitir şi cuie de sicriu pentru a efectua blestemul. Ritualul va avea loc într-o librărie dedicată ocultismului numită Catland.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe