Amnistie cu... premeditare? Stenograma DNA dezvăluie un posibil plan în favoarea corupţilor

Despre amnistie se vorbeşte (ba mai mult, e dată drept sigură) încă din decembrie 2016, în zilele când PSD a câştigat alegerile, reiese dintr-o stenogramă DNA.
(photos.com)

Dintr-o stenogramă din dosarul lui Tudorel Dobre, avocat suspendat în Baroul Bucureşti şi preşedintele Camerei de Comerţ Bilaterale România-Kuweit, trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, reiese că, încă din timpul alegerilor parlamentare din decembrie, în anumite medii se afirma că în trei luni va fi băgată o amnistie, relatează info-sud-est.ro.

Redăm stenograma care surprinde o discuţie din 15 decembrie 2016, purtată la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a României:

"Dobre Tudorel: Am văzut că mi-ai dat ieri un mesaj să-ţi răspund. Spune-i omului în felul următor, aşa, deci, după, c-am avut d-astea, discuţii… În, imediat după (neinteligibil), o să dea o amnistie.

Investigator: Pentru el?

Dobre Tudorel: Pentru… pentru el?!? Pentru toţi va fi! Da? Deci în 3 luni de zile ăştia bagă!

Investigator: Oamenii ăia?

Dobre Tudorel: O să merg…

Investigator: Oamenii ăia?

Dobre Tudorel: O să merg şi eu când vin acolo să vorbesc cu ăsta de la birou, unde e el acolo (mimează semnul braţelor prinse în cătuşe)

Investigator: Dar…

Dobre Tudorel: Unde e el acolo să beneficieze de…

Investigator: Aveţi pe cineva?

Dobre Tudorel: … condiţii mai bune!

Investigator: Păi, dacă nici dumneavoastră n-aveţi… las-o în p*** că nu mai are nimeni…

Dobre Tudorel: Cum? Păi, nu, nu, păi nu. Îl băgăm acolo să fie… să aibă grijă de el. Să-l… Dar în 3 luni se dă o amnistie!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne