Auto: F1 - Soţia lui Schumacher a făcut apel pentru ca medicii şi familia să fie menajaţi

Soţia fostului campion german de Formula 1, Corina Schumacher.
Soţia fostului campion german de Formula 1, Corina Schumacher. (Alex Grimm / Bongarts / Getty Images)

Soţia fostului campion german de Formula 1 Michael Schumacher, care se zbate între viaţă şi moarte după un accident la schi în Alpii francezi petrecut pe 29 decembrie, a făcut un apel marţi pentru ca medicii şi familia să fie menajaţi, informează AFP.

"Mă interesează foarte mult ca medicii şi personalul de la spital să fie menajaţi pentru a putea lucra în pace...Vă rog lăsaţi şi familia noastră în pace", se arată în mesajul dat publicităţii de Corina Schumacher.

"Aveţi încredere, vă rog, în declaraţiile medicilor şi părăsiţi spitalul. Vă rog, susţineţi-ne în această luptă comună pentru Michael", se mai precizează în comunicat.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, aflat în comă după accidentul de schi de la Meribel, este "în uşoară ameliorare", conform unui apropiat al septuplului campion mondial de Formula 1.

Accidentul suferit de Schumacher, care se află internat la spitalul din Grenoble, s-a transformat într-un circ mediatic.

Parchetul şi jandarmeria franceză, care anchetează accidentul, au anunţat că vor susţine miercuri o conferinţă de presă la palatul de justiţie din Albertville, în apropiere de Meribel.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport