"Avocatul Poporului nu mai este al poporului" - Vlad Voiculescu semnează pentru "concedierea" lui Ciorbea

Avocatul Poporului nu mai este al poporului. Probabil nu a fost niciodată, scrie, pe Facebook, Vlad Voiculescu, anunţând că a semnat şi el petiţia pentru demiterea lui Ciorbea
Vlad Voiculescu(Ministrul Sanatatii)
Vlad Voiculescu(Ministrul Sanatatii) (Florin Chirila/Epoch Times)

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu a semnat şi el, alături de alţi peste 130.000 de români, petiţia online prin care lui Victor Ciorbea să-şi părăsească postul pentru a lăsa pe cineva care pune pe primul loc interesul cetăţenilor. Valul de nemulţumire contra lui Ciorbea a fost stârnit de faptul că acesta a atacat la CCR legea care le interzice condamnaţilor penal să acceadă în Guvern.

"Semnat! Între timp ştim cu toţii al cui avocat este domnul Ciorbea. AVOCATUL POPORULUI ... nu mai este al poporului. Probabil nu a fost niciodată. Şi de ce ar fi ... poporul îl plăteşte bine dar nu cât să-şi plătească DATORIILE IMENSE. Vezi pagina 4 a declaraţiei de avere şi vei înţelege (pagină din care reiese că Ciorbea are datorii la bănci - n.r.). Sign & share", scrie Vlad Voiculescu pe Facebook.

Vlad Voiculescu nu este singurul fost tehnocrat care a semnat petiţia. Şi fosta sa colegă de la Justiţie, Raluca Prună, s-a raliat acestui demers, opinând că argumentele invocate de Ciobea nu conving.

Reamintim că peste 130 de mii de persoane au semnat o peţite online prin care îl "concediază" pe Victor Ciorbea după ce acesta a atacat la CCR legea care i-a blocat lui Dragnea, condamnat la închisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012, accesul spre postul de premier.

Merită menţionat că în urmă cu 4 luni petiţia avea circa 500 de semnături, iar de joi până astăzi, numărul semnăturilor a "explodat", ajungând la peste 130.000.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne