Băsescu, amendat pentru o poartă verde

Traian Băsescu
Traian Băsescu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Sosit vineri la Timişoara, unde s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii PMP, fostul preşedinte Băsescu i-a trimis primarului urbei, Nicoale Robu, un mesaj. Liderul PMP l-a asigurat pe edil că va plăti amenda pe care membrii partidului său au primit-o după ce au vopsit în verde poarta unui sediu. Desigur, fostul şef al statului nu a scăpat ocazia de a îl ironiza pe edil în legătură cu "gusturile" sale în materie de spaţii verzi.

"Îl asigur pe domnul primar Robu că voi plăti amenda pentru poarta verde. Poate în loc de palmieri o să pună şi tei prin oraş. Din banii de amendă să cumpere câţiva tei să-i planteze şi va fi toată lumea mulţumită”, a spus Băsescu, la Timişoara, citat de tion.ro.

PMP a fost amendat în urmă cu câteva săptămâni pe motiv ca şi-a vopsit poarta de la sediul din Piaţa Libertăţii fără acordul Direcţiei de Cultură şi Patrimoniu. Poarta nu ţinea însă de clădirea istorică, ci a fost montată de un alt partid, în 2008, iar clădirea este a Primăriei Timişoara.

Potrivit sursei citate, amenda a venit pe adresa Partidului Mişcarea Populară, reprezentat de Traian Băsescu. Amenda se ridică la aproximativ 4.000 de lei.

Reamintim că de 4 ani consecutiv centrul este decorat cu palmieri, ceea ce a stârnit amuzament sau revoltă printre unii cetăţeni, deranjaţi de risipa banului public.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne