Băsescu: "Fostul PDL a furnizat PSD-ului doi oameni care ştiu cum se distruge un partid din interior!"

Fostul PDL poate fi mândru că a dat PSD-ului pe cei doi politicieni care au executat Guvernul, transmite Traian Băsescu.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Dramoleta politică de la PSD are 2 autori, ambii de la fostul PDL, remarcă pe Facebook fostul şef al statului, Traian Băsescu, el însuşi fost şef al Partidului Democrat Liberal, acum parte a PNL-ului.

Primul, inculpatul Darius Vâlcov (fost PDL), care a analizat activitatea miniştrilor şi a prezentat în CEX raportul de ineficienţă al Guvernului. Al doilea, condamnatul Liviu Dragnea (fost PDL), care a executat Guvernul, în frunte cu Premierul Grindeanu.

Fostul PDL poate fi mândru, a furnizat PSD-ului 2 oameni care ştiu cum se distruge un partid din interior.

PS. Darius Vâlcov şi Liviu Dragnea sunt doi politicieni care îşi fac iluzii deşarte că, fiind obedienţi sistemului, vor scăpa de problemele juridice pe care le au", scrie, pe Facebook, fostul preşedinte Băsescu.

Comentariul liderului PMP vine în contextul în care PSD şi-a retras sprijinul politic pentru propriul său Guvern, "evaluarea" în baza căreia a fost făcut acest lucru avându-l drept autor pe Darius Vâlcov, fostul ministru PSD cu probleme penale.