Băsescu, în cursa pentru Primăria Capitalei? Alina Gorghiu: Nu cred că e cazul să participe la această competiţie

O eventuală candidatură surpriză a lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei este, în acest moment, destul de probabilă. "Nu cred că mai e cazul să participe la aceasta competiţie electorală", este de părere Alina Gorghiu.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că îi este indiferentă o eventuală candidatură a fostului preşedinte Traian Băsescu la Primăria Capitalei, în contextul în care liderul PMP şi-a dat măsura politică în mandatele de preşedinte.

"Nu vreau să folosesc deloc cuvinte tari când vine vorba de Traian Băsescu, dar eu cred că măsura politică şi-a dat-o în mandatele de preşedinte. Nu cred că mai e cazul să participe la aceasta competiţie electorală. Chiar domnia sa spunea că şi-a epuizat mesajele politice, la un moment dat, cariera politică şi ar vrea să facă altceva.

Nu cred că este o resursă de luat în seamă la aceasta competiţie, în alegerile locale. (...) Mie-mi naşte multă indiferenţă o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu la Capitală", a declarat Alina Gorghiu la PRO Tv, citată de Agerpres.

Copreşedintele PNL a explicat că mizează pe publicul oricărui partid de dreapta din Bucureşti, care i se pare important, "orice ar susţine el într-o primă fază".

"Pentru mine, important, în schimb, este publicul oricărui partid de dreapta din Bucureşti. Candidaţii sunt relevanţi, sunt importanţi, nu duc în derizoriu absolut niciun fel de candidatură, dar cred că mesajul nostru trebuie să meargă către publicul de dreapta, orice ar susţine el într-o primă fază", a adăugat Alina Gorghiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne