Băsescu: Un cor agitat al învinşilor mei la urne a inundat ţara - Geoană, Năstase, Ponta, gâdiştii Antenei 3

Deloc încântat de iniţiativa celor de la PSD şi ALDE care vizează alegerile prezidenţiale din 2009, fostul preşedinte Traian Băsescu a răsturnat căruţa cu ironii în faţa adversarilor săi politici.
Traian Basescu
Traian Basescu (Florin Chirila\Epoch Times)

Fostul preşedinte Traian Băsescu a comentat ironic, într-o postare pe pagina sa de Facebook intitulată "Geoană, vezi că, primul la rând, este Năstase", iniţiativa rivalilor săi de la PSD şi ALDE de a înfiinţa o comisie parlamentară de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din 2009.

"Este Săptămâna Mare şi, în principiu, am încercat să mă abţin de la a intra în controverse publice. Încerc să o fac şi acum legat de ultima iniţiativă din „Programul de guvernare” al PSD – ALDE: înfiinţarea unei comisii de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din 2009. Ce bucurie pe capul celor pe care, din 2000 încoace, i-am bătut în alegeri pe unde i-am prins. Îşi vor lua, în sfârşit, revanşa. Ce-i drept, nu la urne, ci la televizor", a declarat Băsescu.

Fostul preşedinte susţine că un cor agitat al învinşilor săi la urne a inundat ţara, fie că este vorba de Mircea Geoană, Adrian Năstase, Victor Ponta, gâdiştii de la Antena 3, analişti şi jurnalişti specializaţi în dezinformare etc.

"Propunerea a avut atât succes, încât eu propun să facem o anchetă şi pentru alegerile prezidenţiale din 2004. În felul acesta, putem să le dăm câte un mandat luzărilor Mircea Geoană şi Adrian Năstase sau să-l liniştim pe Ponta că, în 2009, deşi la urne au pierdut, au reuşit, totuşi, să fure voturi pe măsura talentului înnăscut al PSD. Geoană, Năstase şi Ponta, fiţi, în sfârşit, fericiţi. În concluziile anchetei, talentatul preşedinte Dragnea vă va declara preşedinţi ai României. Geoană, ai grijă, aşează-te la coadă, că primul la rând este Adrian Năstase. Mai departe, vă înţelegeţi voi cu Iohannis cum vă rânduiţi la Cotroceni", a afirmat Băsescu.

În acelaşi stil ironic, fostul şef de stat a precizat că, atunci când se gândeşte că România va avea asiguraţi preşedinţii pentru următorii 15 ani, chiar îşi dă seama ce important este „Programul de guvernare” PSD – ALDE.

"Sărbători fericite! PS – Dragnea, ai grijă, s-ar putea să nu-ţi placă ce se va spune la Comisie. Mai bine, lasă-i Parchetului General să facă ancheta", a adăugat Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne