Becali sare direct la Băsescu: Să o lase în pace pe Kovesi! Va cădea în laţul făcut de el

La scurt timp după ce l-a ameninţa pe unul dintre oamenii lui Băsescu din PMP, Gelu Vişan, să o lase în pace pe şefa DNA că îi ia casa, Gigi Becali îl atacă acum direct pe fostul preşedinte şi aruncă în spaţiul public o serie de presupuse dezvăluiri care îl vizează pe acesta.
Parlamentul României, În imagine Gigi Becali
Parlamentul României, În imagine Gigi Becali (Epoch Times România)

Latifundiarul Gigi Becali, care are o simpatie declarată pentru Laura Codruţa Kovesi, tună şi fulgeră la adresa fostului preşedinte Traian Băsescu. Într-o intervenţie la România Tv, citată de stiripesurse.ro, şeful Stelei i-a aruncat cuvinte grele liderului PMP pe care îl somează să o lase în pace pe şefa DNA.

"Băsescu e un căruţaş de sfeclă. El nu trebuia să fie preşedintele ţării. Niciodată nu a fost mai puternic decât mine. M-a băgat el la puşcărie, dar acum e la unghia mea mică. Nenea Băse, nu îi spune tu lui Kovesi să răspundă. Las-o în pace. A dat ţara peste cap şi acum nu îi mai convine. Ce vină are Kovesi? Va cădea în laţul făcut de el.

La câteva luni după ce am ieşit din puşcărie, ginerele tău mi-a cerut 7000 de euro că a avut un accident şi avea nevoie de bani. E vorba despre Syda. Să îmi spună cum pleca cu genţile pline cu avionul. La 7 jumate seara după conferinţa de presă pe care o făcea, pleca cu genţile pline. Dar a pierdut genţile alea. Să spună el cum l-a iertat pe Dinu Patriciu.

De ce nu îi mai răspunde Adriean Videanu la telefon? Omul l-a slujit credincios şi i-a făcut multe belele. Că de ce nu a votat-o pe Elena Udrea şi l-a votat pe Vasile Blaga? Imediat după ce l-a votat pe Blaga i-a făcut dosar. Videanu mi-a spus că nu îi mai răspunde la telefon că e un om de nimic", a declarat Gigi Becali.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a replicat scurt înaintea dezvăluirilor: "Atât de rău credeţi că am ajuns încât să comentez declaraţiile lui Gigi Becali?"

Recomandăm şi Becali îl ameninţă pe omul lui Băsescu: „Dacă te mai iei de Kovesi şi de Coldea, îţi iau casa”