Campionul de K1, Daniel Ghiţă a intrat în partidul lui Bogdan Diaconu

Daniel Ghiţă în Piaţa Universităţii, la protestele antiSistem ce au urmat tragediei din Colectiv.
Daniel Ghiţă în Piaţa Universităţii, la protestele antiSistem ce au urmat tragediei din Colectiv. (Epoch Times România)

Campionul de K1 Daniel Ghiţă s-a alăturat Partidului România Unită, a anunţat, joi, preşedintele formaţiunii, Bogdan Diaconu, pe Facebook.

"Îi urez bun venit în rândurile Partidului România Unită luptătorului şi naţionalistului Daniel Ghiţă, campion de K 1, care a fost una dintre vocile protestelor de luna aceasta din Piaţa Universităţii şi care ni s-a alăturat pentru a lupta împotriva trădătorilor de ţară. Daniel Ghiţă, care a fost în mijlocul protestelor care au dus la căderea Guvernului Ponta, se simte trădat de Iohannis şi de Guvernul Cioloş, ca şi noi toţi, şi vine în Partidul România Unită cu un palmares impresionant de implicare civică. El a participat la numeroase activităţi de protest împotriva defrişărilor, a făcut apel public la boicotul IKEA după ce această companie a cumpărat peste 33.000 de hectare de pădure în România pentru exploatare şi susţine activ campania de salvare a pădurilor virgine din Retezat, supuse şi ele defrişărilor.
Împreună vom fi mai puternici, Daniel, şi vocea noastră se va face auzită!" scrie Diaconu pe contul său de Facebook.

La rândul său, Ghiţă anunţă, tot pe platforma de socializare, că a primit foarte multe mesaje, oferte, pentru a se alătura unui partid, iar foarte mulţi oameni l-au îndrumat către PRU.