Carmen Dan: Nu cred că există vreun raport între Liviu Dragnea şi Tel Drum

Cunoscută drept o apropiată a liderului PSD, ministrul de Interne Carmen Dan pretinde că nu ar exista niciun fel de raport între Liviu Dragnea şi celebra companie Tel Drum.
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan.
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan. (Epoch Times România)

Ministrul de Interne Carmen Dan susţine că nu există niciun raport între Liviu Dragnea şi Tel Drum, companie care, potrivit jurnaliştilor de la Rise Project, ar fi deţinută, prin acţiuni la purtător, chiar de preşedintele PSD.

"Nu cunosc raporturile dintre şeful PSD şi compania Tel Drum şi nici nu cred că sunt raporturi. Ca om care a lucrat în Consiliul Judeţean Teleorman, pot să fac o afirmaţie. Nu cred că a ieşit vreo hârtie albă din Consiliul Judeţean Teleorman vreodată fără să fie verificată, atacată în instanţă, nu cred că a existat un proiect încredinţat de Consiliul Judeţean Teleorman fără să fi fost verificat", a declarat Carmen Dan, citată de RFI.

Reacţia ministrului de Interne vine în contextul investigaţiei RISE Project - "Serviciul lor secret" - care vizează afacerile liderului PSD Liviu Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne