Grindeanu: Mai nou, Vâlcov are birou în sediul Guvernului

Evaluatorul fostului Guvern Grindeanu, fostul ministru Darius Vâlcov, un apropiat al şefului PSD Liviu Dragnea, are acum birou chiar în sediul Executivului, susţine fostul premier Sorin Grindeanu.
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Fostul ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, considerat a fi artizanul programului de guvernare PSD, are birou în sediul Guvernului condus acum de Mihai Tudose, a declarat vineri, într-un interviu acordat Mediafax, fostul premier Sorin Grindeanu.

"Noi am câştigat alegerile cu un program şi în acest moment avem cu totul altceva. Nu s-a scris niciunde în programul de guvernare că trebuie să avem impozit pe cifra de afaceri sau taxa de solidaritate. Eu ştiu că domnul Vâlcov, care mai nou înţeleg că are birou în sediul Guvernului, e foarte inventiv - apropo şi de evaluarea pe care a făcut-o cu privire la Guvernul pe care l-am condus - dar în programul de guvernare cu care am câştigat, în oferta electorală a PSD niciunde nu apar lucrurile acestea", a declarat Grindeanu.

Întrebat ce durată de viaţă preconizează pentru Guvernul Tudose, fostul premier a replicat:

"Depinde. Eu îi doresc premierului Tudose să-şi ducă mandatul la final, adică 2020. Depinde de modul în care va relaţiona cu preşedintele partidului, Liviu Dragnea, de modul în care va relaţiona cu oamenii preşedintelui din Guvern, pe care îi ştim cu toţii - mă refer la cei de forţă".