Ce nume conţine lista candidaţilor la parlamentare a PSD Bucureşti

.
. (Photos.com)
Liviu Şerbănescu
12.10.2012

Cu majoritate de voturi şi cu o abţinere, Consiliul PSD Bucureşti a aprobat joi o listă cu 26 de nume, în ordine alfabetică, reprezentând propunerile de candidaţi la alegerile parlamentare, urmând ca, prin negociere cu conducerea centrală a partidului, să se stabilească cei 18 candidaţi finali.

"S-a aprobat o listă, în ordine alfabetică, pentru toţi cei care vor fi posibil candidaţi la Cameră şi la Senat. Sunt 26 de propuneri pentru cele 20 de locuri pe care le avem - 18, de fapt, ale PSD, ţinând cont că două sunt la UNPR", a precizat joi vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie.

Din listă fac parte cei care şi-au depus dosarele, în condiţiile în care toată lumea a fost apreciată pentru activitatea pe care a avut-o, a mai spus Vnghelie.

"Sunt oameni şi din organizaţii, sunt şi personalităţi. Am împuternicit conducerea Bucureştiului să stabilească cu conducerea naţională - dintre cele 26 - cele 18 care vor rămâne pe listă", a declarat Vanghelie.

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a prezentat lista aprobată de consiliul PSD Bucureşti.

Din listă fac parte Larisa Antipa, Nicolae Bănicioiu, Doina Burcău, Dumitru Chiriţă, Dan-Mircea Popescu, Dan Tudorache, Bogdan Diaconu, Graţiela Drăghici, Gabriel Ispas, Bogdan Mihăilescu, Oana Niculescu, Alin Petrache, Gabriela Podaşcă, Georgian Pop, Rodica Nassar, Daniel Spatariu, Tudor Tănăsescu, Violeta Tudorie, Ionuţ Vulpescu, reprezentând propunerile PSD Bucureşti pentru colegiile de deputaţi.

În ceea ce priveşte propunerile pentru Senat, acestea sunt: Titus Corlăţean, Florian Popa, Gabriel Mutu, Anne Jugănaru, Cătălin Croitoru, Ecaterina Andronescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor