Cel mai prost patinator? Sau cea mai bună farsă? (video)

Kenny Moir
Kenny Moir (YouTube)

Ultimile zile ne-au adus un aer timid de primăvară, ne-au scăpat de ger şi de gheaţa de pe jos.

Nu ştim dacă iarna îşi va mai arăta colţii, dar ştim că acum dacă mai vrem să simţim senzaţia de alunecuş pe gheaţa, o putem face doar în patinoarele special amenajate.

Ceea ce ne-a dus cu gândul la clipul de mai sus, realizat de cei de la Improv Everywhere în colaborare cu Ice Theatre of New York.

Specialişti în farse publice, sau experimente sociale deosebite, echipa de la Improv Everywhere s-a inspirat pentru realizarea farsei de mai sus, chiar dintr-o întâmplare reală.

Pe patinoarul din Bryant Park din New York, la fiecare două ore, patinatorii sunt rugaţi să iasă din ring, ca să se poată curăţa şi reface gheaţa. Într-una din zilele în care doi membri ai echipei Improv Everywhere îşi petreceau timpul liber în zonă, au surprins exact momentul în care ringul de gheaţă era evacuat pentru îmbunătăţire, iar un patinator începător, nu a reuşit să iasă din ring fără câteva căzături zdravene, care l-au cam pus într-o situaţie jenantă, care a stârnit multe zâmbete.

Astfel s-a născut ideea clipului de mai sus, însă de data asta folosind un profesionist care de la zâmbetele ironice ale publicului să atragă admiraţia şi aplauzele lui.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.