Cioloş: Nu am refuzat nimic din ce a solicitat DNA

Dacian Ciolos
Dacian Ciolos (Florin Chirila/Epoch Times)

Guvernul a satisfăcut toate solicitările Direcţiei Naţionale Anticorupţie legate atât de buget cât şi de un nou sediu mai mare pentru instituţie, a declarat joi premierul Cioloş, preluat de Agerpres, în cadrul unui interviu acordat Europa Fm.

Întrebat cum comentează faptul că de cel puţin 2 ani şeful DNA solicită mai mulţi bani pentru a angaja procurori anticorupţie, arătând că doar 200 de procurori se ocupă de peste 7.000 de dosare, Dacian Cioloş a răspuns că, din ce ştie el, Guvernul nu a refuzat niciuna dintre solicitările DNA.

"Guvernul a satisfăcut toate solicitările DNA pe care le-a avut în acest an vizavi de buget, chiar şi pentru sediu. E în pregătire un nou sediu mare, la solicitarea DNA. (...) Vă reamintesc faptul că am transferat câteva zeci de poliţişti judiciari pe care i-a solicitat DNA, sunt tot posturi de specialişti care ajută la prelucrarea dosarelor. Nu am refuzat, din ce ştiu eu, nimic din ce a solicitat DNA în acest an din acest punct de vedere", a declarat premierul.

Reamintim că în iunie a.c. Hotelul Triumf a fost scos din procedura de vânzare şi trecut în proprietatea publică a statului, printr-o OUG, clădirea urmând să fie dată în folosinţă DNA după adaptarea la nevoile instituţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne