Ciprian Ciucu: Bucureşteni, data viitoare nu mai alegeţi habarnişti primari

Impotenţa administrativă a Primăriei Bucureşti a mutat Campionatele Europene de Gimnastică la Cluj, a atras atenţia liberalul Ciprian Ciucu.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Campionatele Europene de Gimnastică erau, iniţial, gândite să se desfăşoare la Bucureşti, nu la Cluj, însă impotenţa administrativă a Primăriei Bucureşti le-a mutat acolo, şi-a exprimat nemulţumirea, pe pagina sa de Facebook, consilierul general PNL Ciprian Ciucu.

"Bucureşteni, obişnuiţi-vă cu faptul că Clujul ne va lua faţa la tot ceea ce este mai important. Sau, data viitoare, nu mai alegeţi habarnişti primari. Nu mai alegeţi oameni care se pregătesc la locul de muncă, şi care sunt dependenţi de “specialişti” care au experienţa unui oraş de 40 mii de locuitori", a declarat Ciucu.

Liberalul susţine că îi pare rău pentru Bucureşti, dar se bucură pentru Clujul lui Emil Boc.

"Şi să vă mai zic ceva: prea mult timp primarii şi politicienii locali au crezut că Bucureştiul este infailibil, că e prea mare ca să aibă concurenţă serioasă. În ţările dezvoltate, marile oraşe sunt mereu în competiţie ca să atragă orice e de atras, de la investiţii la artişti, de la industrii financiare la cele creative sau de producţie. Ţările dezvoltate au oraşe de acelaşi nivel, aflate în competiţie naturală", a precizat Ciucu.

În acest context, consilierul general al PNL face un apel către bucureşteni să fie cu ochii la ce se întâmplă în Primăria condusă de Gabriela Firea.

"Nu vă place să trăiţi în Capitală şi Clujul să înceapă să ne bată mai la toate capitolele? Atunci fiţi cu ochii pe ce se întâmplă la primărie! Calitatea vieţii voastre este mult mai dependentă de ce se întâmplă la Primărie decât de ce se întâmplă la Guvern, Preşedinţie sau Parlament! Noi am rămas cu #cel_mai_lung_cârnat, suntem în cartea recordurilor", a adăugat Ciucu.